O nama


PAPIRUS GRUPA je tvrtka osnovana 1994. godine i u stopostotnom je privatnom vlasništvu. Poslujemo uglavnom na širem području Dalmacije, te sa ponosom ističemo bogato radno iskustvo stečeno u veleprodaji uredske opreme, tonera i pribora. To iskustvo i dugogodišnji rad nam osigurava prepoznavanje potreba naših kupaca i profesionalan odnos prema svim njihovim zahtjevima, te stabilne veze sa svim dobavljačima roba koje su predmet našeg poslovanja.


Poslujemo sa preko šest stotina kupaca, od najvećih na ovom području do cijelog niza srednjih i manjih poduzeća. Oko pedeset posto našeg poslovanja se odvija kroz odnose i poslove ostvarene putem javnih nadmetanja a ostalih pedeset posto ugovorima ostvarenim direktnim kontaktom na tržištu sa velikim brojem već spomenutih tvrtki, te na taj način osiguravamo stabilnost i raspršenost rizika poslovanja. Taj se pristup već više puta pokazao ispravnim, zavisno od situacije i perioda u kojem je određeni dio privrede u trenutnoj krizi.

Jedna smo od prvih tvrtki u našoj državi iz ove branše koja je još 2003.g. pokrenula vlastitu web prodaju, koju i dan danas neprekidno usavršavamio I poboljšavamo ne bi li našim kupcima što više olakšali naručivanje putem interneta, stalno prateći svjetske on line trendove. Ujedno u suradnji sa jednim od naših glavnih dobavljača redovito izdajemo i vlastiti katalog sa pet tisuća artikala, na preko četiri stotine stranica u luksuznom tiskanom izdanju, kojeg dijelimo stalnim, a naravno i novim potencijalnim kupcima, prema njihovom zahtjevu

Prije tri godine osigurali smo prisutnost u onom djelu našeg gospodarstva koji jedini može reći da ima zasigurno kvalitetnu i neupitnu budućnost, to je turizam. U skladu s navedenim, kupili smo renomiranu tvrtku BIROS PLUS iz Dubrovnika, sa željom i namjerom za što kvalitetnijom ponudom na širem dubrovačkog području, gdje se turizam neprekidno razvija velikim koracima, a samim tim povećava se i potrošnja svih vrsta roba koje prodajemo. Sama kupnja i preustroj tvrtke su nam osim znatnih sredstava uloženih u opremanje prostora i skladišta, te ulaganja u širi i bolji prodajni asortiman roba, oduzeli dosta truda i energije, međutim pokazalo se to kao dobar potez i već ovu godinu ćemo biti najjača veleprodaja uredskog materijala s daljnjom tendencijom širenja i ozbiljnog povećanja prometa u našoj najjužnijoj županiji.

Pored navedenog PAPIRUS je u prošloj godini ostvario povećanje prometa od preko 10%, te unatoč svim ulaganjima i povećanim troškovima ostvario čak i neznatno veću dobit nego u prethodnoj 2013.godini. Uz kvalitetan rad i daljnju podršku naših dragih kupaca i partnera, smatramo da, uz maksimalnu ozbiljnost i uloženi napor, možemo i dalje napredovati. Vrijeme krize nije samo vrijeme teškoća i problema nego je ujedno i prilika za sve nas, koju moramo iskoristiti za zauzimanje pozicije na tržištu, te se pripremiti za neke bolje buduće okolnosti u kojima će se daleko lakše i jednostavnije poslovati.

*cijena je isključivo za predračunsko plaćanje

Katalog

Preuzmite naš katalog u PDF formatu.

Prijava u newsletter

Prijavite se u naš newsletter i primajte obavijesti o akcijama i popustima!

POMOĆ

Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, nazovite nas na telefon 

021/460-406, 021/460-407 

ili pošaljite mail na info@papirus.hr

Ukoliko imate primjedbu, sugestiju ili želju vezano uz izgled i funkcionalnost web shopa, molimo Vas da nam je pošaljete.

Svaki prijedlog ili sugestija su dobrodošli.