Programi uredskog namještaja

TREND

Operativni program Trend predstavlja funkcionalno i ekonomično rješenje za svaki uredski prostor. Jednostavnost geometrijskih linija, raspon dimenzija radnih ploha te veliki izbor boja omogućuju kreiranje atraktivnog ureda bezvremenskog dizajna. Funkcionalni dodaci stolovima idealno su rješenje za proširenje radne plohe ili primanje stranaka. Program Trend nadopunjuje se programom ormara Fokus i Euro.

 


ELEGANCE

Program Elegance Operative pravi je odgovor na potrebe suvremenog ureda. Dvije završne obrade nogu – bijela i siva, predstavljaju minimalističku eleganciju koja je svojstvena i pripadajućim ormarima iz programa Euro. Kombinacijom čistih i jednostavnih linija kreira se moderan i originalan ured za samostalni ili grupni rad. Program sadrži različita funkcionalna te elegantna rješenja za konferencijske prostore.

 


WING OPERATIVE

Wing Operative je program namijenjen opremanju dinamičnih i modernih ureda jedinstvenog stila. Zaobljeni topovi radnih i konferencijskih stolova te odabir konusnih nogu minimalističke bijele boje kreiraju svjež i dinamičan jezik uredskog prostora. I najmanje radno mjesto može biti organizirano ergonomski, funkcionalno i elegantno. Multipliciranjem radnih jedinica formira se fleksibilan ured te ugodna i vedra radna atmosfera.

 

Za detalje o cijenama i dostupnosti molimo obratite nam se putem telefona 021/460-406 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

 

POMOĆ

Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, nazovite nas na telefon 

021/460-406, 021/460-407 

ili pošaljite mail na info@papirus.hr

Ukoliko imate primjedbu, sugestiju ili želju vezano uz izgled i funkcionalnost web shopa, molimo Vas da nam je pošaljete.

Svaki prijedlog ili sugestija su dobrodošli.